середа, 29 січня 2014 р.

рецепт: зупка-капуснячок

- (варіант з м’ясом чи без) кинути перед картоплею м’ясо, збирати весь час піну ложкою з дірками

- картоплю (3 середні) обібрати, помити, покришити, кинути варити і помішати, щоб не прилипла

- накришити капусту (половинка), обрізати крім качана, кинути до картоплі, нехай кипить

- посолити - чайна ложка

- роблю зажарку: морква на терці, цибулька на квадратики, на олійці (трошки), поки не буде готове на вигляд, додати результат до картоплі і капусти

- перець і ще солі і на малому вогні, поки не буде картопля м’яка

- додати сухої петрушки і ще трохи лишити кипіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар